Verstoring treinverkeer tussen Amsterdam Centraal en Schiphol

Door een ongeval op het spoor is het treinverkeer tussen Amsterdam Centraal en Schiphol tot 17.00 uur gestremd. Reizigers die van en naar Amsterdam moeten, worden geadviseerd om te reizen via station Zuid.

Werkzaamheden en ongeval veroorzaken vertraging

De verstoring komt bovenop de al verminderde dienstregeling op dit traject, veroorzaakt door werkzaamheden tussen Weesp en Almere Oostvaarders en tussen Amersfoort en Zwolle. De Nederlandse Spoorwegen (NS) verwachten dat de normale dienstregeling rond 17.00 uur weer hervat kan worden. Tot die tijd rijden er ook geen treinen op de lijn van de Intercity Direct.

Alternatieve routes voor gestrande reizigers

Reizigers die vastzitten op Amsterdam Centraal kunnen de metro nemen naar station Zuid, om van daaruit verder te reizen naar Schiphol. Deze route is ook beschikbaar voor reizigers die van Schiphol naar Amsterdam Centraal moeten.

Ongeluk bij station Lelylaan

Volgens de politie is er bij station Lelylaan een persoon met een hond op het spoor beland, wat heeft geleid tot een aanrijding. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk en worden momenteel onderzocht.

Deze situatie benadrukt het belang van veiligheid op en rond het spoor. Het is altijd belangrijk om alert te zijn en de aanwijzingen van de spoorwegautoriteiten te volgen, om ongelukken te voorkomen en de veiligheid van alle reizigers te waarborgen.

Plaats een reactie