Verstoring treinverkeer tussen Centraal Station en Schiphol

De treindienst tussen het Centraal Station en Schiphol heeft gistermiddag enkele uren stilgelegen als gevolg van een aanrijding op het spoor. De normale dienstregeling is inmiddels hervat.

Werkzaamheden en incidenten verstoren treinverkeer

De treinverbinding tussen het Centraal Station en Schiphol was al beperkt door geplande werkzaamheden op de trajecten tussen Weesp en Almere Oostvaarders en tussen Amersfoort en Zwolle. De Nederlandse Spoorwegen (NS) hadden aangekondigd dat de normale dienstregeling rond 17.00 uur zou worden hervat. Echter, de treinen begonnen een uur eerder dan verwacht weer te rijden.

Aanrijding bij station Lelylaan

Volgens de politie is er bij station Lelylaan een incident geweest waarbij een persoon met een hond op het spoor terecht is gekomen. Dit heeft geleid tot een aanrijding. De precieze omstandigheden van dit ongeval zijn nog niet bekend en worden momenteel onderzocht door de politie.

De verstoring van het treinverkeer heeft voor aanzienlijke vertragingen gezorgd, maar de situatie is nu weer genormaliseerd. Reizigers wordt aangeraden om de actuele reisinformatie te raadplegen voor vertrek.

Plaats een reactie