Werkzaamheden aan de A8 en A10 Noord veroorzaken verkeersvertragingen

De verbindingsroutes tussen de A8 en de A10 Noord zijn momenteel niet toegankelijk voor verkeer vanwege onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden, die oorspronkelijk gepland waren voor het weekend van 21 tot 24 juli, moesten worden uitgesteld vanwege hevige regenval.

Onderhoud aan de Coentunnel

De huidige werkzaamheden zijn gericht op het onderhoud van het asfalt in en rond de Coentunnel. Dit heeft ertoe geleid dat de A10 Noord al gesloten was tijdens de weekenden van 14 tot 30 juli. Vandaag is de laatste dag van deze werkzaamheden, die naar verwachting om 14.00 uur zullen worden afgerond. De verbindingswegen van de A10 zullen echter al eerder, om 12.00 uur, worden heropend.

Verwachte verkeersvertragingen

Rijkswaterstaat waarschuwt bestuurders dat ze rekening moeten houden met een extra reistijd van ongeveer 20 minuten. Dit is een belangrijke herinnering voor degenen die van plan zijn om deze routes te gebruiken, om zo mogelijke frustraties te vermijden. Het is altijd raadzaam om alternatieve routes te overwegen of extra tijd in te plannen voor uw reis tijdens dergelijke onderhoudsperioden.

Hoewel deze werkzaamheden ongetwijfeld enige overlast veroorzaken, zijn ze essentieel voor het behoud van de veiligheid en efficiëntie van onze wegen. We waarderen uw geduld en begrip tijdens deze periode.

Plaats een reactie