Zoektocht naar mogelijke vermiste zwemmer in Gaasperplas

De politie heeft vanochtend een grootschalige zoekactie op touw gezet in de Gaasperplas, naar aanleiding van de mogelijke vermissing van een zwemmer. De kleding van de man werd aangetroffen aan de rand van de plas, wat leidde tot zorgen over zijn welzijn.

Getuige ziet man het water in gaan

Een ooggetuige meldde gistermiddag dat hij een man had gezien die zich voorbereidde om in de plas te duiken. Ondanks de waarschuwing van de getuige over de lage watertemperatuur, besloot de man toch het water in te gaan. Het is onduidelijk wat er daarna met de man is gebeurd.

Kleding aangetroffen, maar geen spoor van de man

Enige tijd na het incident werd de kleding van de man gevonden aan de oever van de plas. De politie is in het ongewisse over de huidige locatie en toestand van de man. “Het is mogelijk dat hij op een andere plek uit het water is gekomen, maar dat is op dit moment nog onduidelijk,” aldus een woordvoerder van de politie.

Voortzetting van de zoekactie

De politie zet de zoekactie voort en roept eventuele getuigen op om zich te melden. De hoop is dat meer informatie licht kan werpen op de mysterieuze verdwijning van de zwemmer. Ondertussen blijft de vraag hangen wat er precies is gebeurd na het moment dat de man het koude water van de Gaasperplas in dook.

Plaats een reactie