De Ghanees-Amsterdamse acteurs van GAM: Een kijkje achter de schermen

De Ghanees-Amsterdamse acteurs van Stichting GAM zijn geen onbekenden in de gemeenschap van Zuidoost. Deze groep vrijwilligers, bestaande uit acteurs en toneelspelers, zijn al sinds 2002 actief in de wereld van film, soapseries en talkshows. Hun werk, dat vaak sociale en maatschappelijke kwesties binnen de Ghanese gemeenschap belicht, heeft hen een bekende naam gemaakt. In een nieuwe realityserie van AT5 krijgen we een uniek kijkje achter de schermen bij de productie en uitvoering van hun nieuwste soapserie.

Veronica van de Kamp: De ‘Ghana-Oprah’

In de eerste aflevering van de serie maken we kennis met de oprichter van GAM, Veronica van de Kamp. Deze vrouw is een ware beroemdheid in Zuidoost. Volgens haar vriendin Suzie Ampofo is het bijna onmogelijk om op een drukke zaterdag door de Amsterdamse Poort te lopen zonder iemand tegen te komen die Veronica kent. Ondanks haar bekendheid blijft Veronica nuchter. Ze ziet haar werk als een manier om verhalen te vertellen waar mensen zich in kunnen herkennen. Drama is volgens haar de perfecte manier om mensen te entertainen en tegelijkertijd een boodschap over te brengen.

De productie van ‘New in Town’

De komende vier weken kunnen kijkers zien hoe het de cast en crew van GAM vergaat tijdens de opnames van hun nieuwe soapserie ‘New in Town’. Deze serie belooft een spannend kijkje achter de schermen te bieden bij de productie van een soapserie, en laat zien hoe deze groep Ghanees-Amsterdamse acteurs en toneelspelers hun passie voor drama en storytelling inzetten om belangrijke maatschappelijke thema’s aan te kaarten. De realityserie ‘GAM’ is onderdeel van het AT5-programma Damsko en belooft een unieke inkijk in de wereld van deze bijzondere groep acteurs.

Plaats een reactie