Drugslab ontdekt in woonwijk Geuzenveld

In een rustige woonstraat in de Amsterdamse wijk Geuzenveld is gisteravond een verrassende ontdekking gedaan. In een woning aan de Pieter Buyskensstraat trof de politie een volledig operationeel drugslab aan. Ondanks de onverwachte vondst, benadrukt de politie dat er geen direct gevaar is voor de buurtbewoners.

Forensisch onderzoek en ontmanteling

Na de ontdekking van het drugslab zijn er direct eenheden van de forensische opsporing ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken. De woning in het Nieuw-West district van Amsterdam is grondig onderzocht op sporen en bewijsmateriaal. Daarnaast is de Landelijke Faciliteit Ontmantelen ingeschakeld, een gespecialiseerd team dat zich bezighoudt met het veilig ontmantelen en opruimen van drugslaboratoria.

Nog geen aanhoudingen

Hoewel het onderzoek nog in volle gang is, zijn er tot op heden nog geen aanhoudingen verricht in verband met de ontdekking van het drugslab. De politie heeft nog niet bekendgemaakt hoe ze het lab op het spoor zijn gekomen. Het is dus nog onduidelijk of de ontdekking het resultaat is van een lopend onderzoek, een tip van een oplettende burger of puur toeval.

Getuigen gezocht

De politie is momenteel nog op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie kunnen verschaffen over dit drugslab. Iedereen die iets verdachts heeft gezien of gehoord in de omgeving van de Pieter Buyskensstraat wordt opgeroepen om contact op te nemen met de politie. Het kan gaan om informatie over verdachte personen, voertuigen of activiteiten in de buurt van de betreffende woning.

Plaats een reactie