Ernstig steekincident na vechtpartij in Spuistraat

In de vroege uren van zondagochtend is een man ernstig gewond geraakt aan zijn been tijdens een steekincident aan de Spuistraat. Het incident vond plaats te midden van een vechtpartij tussen meerdere mannen. De exacte aanleiding van de ruzie is nog onduidelijk, evenals de onderlinge relaties tussen de betrokken mannen.

Politie ontvangt melding van steekincident

Rond 05.15 uur ontving de politie een melding van het steekincident in het centrum. Bij aankomst bleek het om een vechtpartij te gaan. Uit de groep ruziënde mannen raakte één man gewond. Ondanks zijn verwondingen was de man nog aanspreekbaar en is hij direct naar het ziekenhuis vervoerd, zo meldt een woordvoerder van de politie.

Onderzoek naar aanleiding en relaties

De politie is momenteel nog bezig met het onderzoek naar de exacte aanleiding van de vechtpartij. Ook de onderlinge relaties tussen de mannen zijn nog onduidelijk. Het is niet bekend of de mannen elkaar kenden of dat het om een toevallige samenloop van omstandigheden ging. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden om meer licht te werpen op de gebeurtenissen van die ochtend.

Plaats een reactie