Fietsende man en brommobiel botsen in Zeilstraat

In de avonduren van gisteren, rond 21:00 uur, vond er een ongeluk plaats in de Zeilstraat in Zuid. Een man op een fiets en een bestuurder van een brommobiel kwamen met elkaar in botsing. De exacte omstandigheden die tot deze botsing hebben geleid, zijn nog niet bekend.

Gewonden naar het ziekenhuis

Beide betrokkenen, de fietser en de bestuurder van de brommobiel, raakten gewond bij het incident. Ze zijn voor medische controle naar het ziekenhuis vervoerd. Gelukkig waren ze beiden bij bewustzijn en aanspreekbaar.

Onderzoek naar de oorzaak

Er is nog veel onduidelijkheid over de precieze toedracht van het ongeluk. Een woordvoerder gaf aan dat het nog niet zeker is of de man daadwerkelijk aan het fietsen was op het moment van de botsing. Het is ook mogelijk dat hij te voet was. Wat wel vaststaat, is dat het ongeluk plaatsvond bij een verkeerslicht. Het onderzoek naar de exacte oorzaak is nog in volle gang.

Verkeershinder in Zeilstraat

Door het ongeluk werd een deel van de Zeilstraat tijdelijk afgesloten voor verkeer. Dit zorgde voor enige verkeershinder. Na ongeveer dertig minuten werd de weg weer vrijgegeven en kon het verkeer zijn normale gang hervatten.

De uitkomsten van het onderzoek zullen hopelijk meer duidelijkheid geven over de oorzaak van het ongeluk en eventuele maatregelen die genomen kunnen worden om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Plaats een reactie