Nachtelijke explosie in Zuidoost veroorzaakt brand en verwondingen

In de vroege uren van de ochtend werd de rust in de straat Kelbergen in Zuidoost ruw verstoord door een explosie. De bewoner van het getroffen huis raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd. Na de explosie brak er brand uit in de woning, wat de schade verder vergrootte.

Woning volledig verwoest

Volgens de politie is de woning volledig geëxplodeerd. De hulpdiensten werden rond kwart over één opgeroepen en troffen een chaotisch tafereel aan. Alle ramen van het huis waren gesprongen en de gevel was volledig weggeblazen. De binnenkant van de woning was eveneens zwaar gehavend door de explosie en de daaropvolgende brand.

Medische toestand bewoner onbekend

De bewoner van het huis werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over de medische toestand van het slachtoffer. De hulpdiensten hebben nog geen informatie vrijgegeven over de mogelijke oorzaak van de explosie en de brand.

Onderzoek naar oorzaak

De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar de oorzaak van de explosie. Het is nog onduidelijk of er sprake was van een technisch mankement, zoals een gaslek, of dat er mogelijk sprake is van opzet. De buurtbewoners zijn geschokt door het incident en hopen snel op duidelijkheid.

Plaats een reactie