Overval op Vomar-supermarkt in Oost: verdachten nog op vrije voeten

In de avonduren van gisteren werd een Vomar-supermarkt aan de Middenweg in Oost het doelwit van een overval. Twee gewapende verdachten waren betrokken bij deze misdaad, maar zijn nog niet in hechtenis genomen.

Verdachten gewapend met vuurwapen en mes

Volgens een woordvoerder van de politie waren beide verdachten gewapend. Eén van hen droeg een vuurwapen, terwijl de andere een mes bij zich had. Met deze wapens bedreigden ze het personeel van de supermarkt. Hun doel was duidelijk: ze hadden het gemunt op de geldkluis van de winkel.

Overvallers vertrekken zonder buit

Ondanks hun dreigende houding en wapens, slaagden de overvallers er niet in om hun doel te bereiken. Ze verlieten de supermarkt uiteindelijk zonder buit. Het is nog onduidelijk waarom ze hun poging tot diefstal hebben gestaakt en of ze door iets of iemand werden gestoord.

Politieonderzoek in volle gang

De politie heeft de zaak in onderzoek en is momenteel op zoek naar de verdachten. Tot op heden zijn er nog geen arrestaties verricht. De recherche roept getuigen op om zich te melden en hoopt met hun hulp de daders snel te kunnen opsporen.

Gelukkig raakte er bij de overval niemand gewond. Het personeel en de aanwezige klanten zijn flink geschrokken, maar fysiek ongedeerd gebleven. De supermarkt heeft inmiddels haar deuren weer geopend en probeert de normale gang van zaken te hervatten.

Plaats een reactie