Politievlogger Jan-Willem Schut op Patrouille in Nieuw-West

Jan-Willem Schut, beter bekend als de populaire politievlogger Jan-Willem, heeft onlangs twee dagen doorgebracht met de politie in Nieuw-West. De ervaringen die hij tijdens deze dagen heeft opgedaan, zullen binnenkort te zien zijn in video’s op zijn YouTube-kanaal.

Van snelheidsovertreding tot vloggen in Nieuw-West

Schut kwam een paar weken geleden in de landelijke media toen zijn collega’s zijn rijbewijs innamen. De reden? Hij reed meer dan 50 kilometer per uur te hard na een nachtdienst in Limburg. Ondanks deze tegenslag, die ongetwijfeld een schok was voor zijn honderdduizenden volgers, kreeg hij toestemming van de politie om door te gaan met het maken van zijn video’s.

Na zijn bezoek aan Nieuw-West maakte de Utrechtse agent op Instagram bekend dat hij daar was geweest. Een volger vroeg zich af of hij met de taxi naar het politiebureau aan de Postjesweg was gekomen, gezien zijn recente rijbewijsproblemen. Schut ontkende dit en reageerde dat hij prima met de trein en bus kon reizen. Hij had eerder in een video aangegeven dat hij voorlopig alleen als bijrijder of fietser diensten met collega’s zou draaien.

Jan-Willem’s eerdere avonturen in Amsterdam

Schut is geen vreemdeling in Amsterdam. Hij heeft al verschillende video’s in de stad gemaakt. Eerder dit jaar filmde hij in Zuid hoe Ajax-supporters vuurwerk afstaken bij de spelersbus voorafgaand aan de halve finale van de KNVB Beker. Hij heeft ook enige tijd in Amsterdam gewerkt, wat zijn band met de stad verder versterkt.

Met zijn unieke kijk op het politiewerk en zijn vermogen om dit op een boeiende manier te delen, blijft Jan-Willem Schut een favoriet onder zijn volgers. Ondanks de hobbels op de weg, blijft hij zijn passie voor het politiewerk en het vloggen combineren, en zijn fans kijken uit naar zijn volgende avonturen in Nieuw-West.

Plaats een reactie