Verdacht pakket ontdekt nabij station Strandvliet

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is momenteel bezig met een onderzoek in de omgeving van station Strandvliet. Dit volgt na de ontdekking van een ‘verdacht pakket’ in een nabijgelegen berm, volgens een woordvoerder van de politie.

Burger ontdekt verdacht pakket

De vondst van het pakket werd gedaan door een alerte burger, die het vervolgens meldde bij de autoriteiten. De politiewoordvoerder heeft nog geen details vrijgegeven over de aard van het pakket, maar de aanwezigheid van de EOD duidt op een mogelijke dreiging.

Snelle reactie van hulpdiensten

Naast de EOD, is ook het Quick Response Team van de brandweer opgeroepen. Dit team wordt ingeschakeld bij situaties die mogelijk grof of extreem geweld met zich meebrengen. Daarnaast zijn de ambulancedienst en de Forensische Opsporing van de politie ter plaatse om assistentie te verlenen en eventueel bewijsmateriaal te verzamelen.

De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden en de autoriteiten werken samen om de veiligheid van de omgeving te waarborgen. Verdere updates over de situatie zullen volgen zodra er meer informatie beschikbaar is.

Plaats een reactie